Propere vloeren en een speciale hangmat voor de Speelhoeve

De Speelhoeve, waar dagopvang verzorgd wordt voor kinderen met een ernstige fysieke en mentale beperking, diende dit jaar 2 projecten in: de vervanging van hun kuismachine en de installatie van een specifieke hangmat in de tuin.

Het gebouw van de Speelhoeve is op een bijzondere manier bedacht en gebouwd in 2011 en bevat verschillende lokalen verdeeld over de gelijkvloers waar de kinderen kunnen spelen, leren, eten, drinken, slapen enz.

Omdat ze veel tijd op de grond doorbrengen is het uiterst belangrijk dat de vloerverwarmde grond proper is. Om de kosten van een grote kuisploeg te kunnen vermijden investeren ze nu in de aanschaf van een industriële kuismachine. Een mooi project waar onze Tafel graag onze bijdrage aan schenkt!

  • €5000 geschonken aan De Speelhoeve
  • Vervanging van hun kuismachine
  • Speciale veilige hangmat voor in de tuin

Het tweede project is een bijzondere hangmat.

Deze hangmatten zijn zodanig ontworpen dat kinderen er vrijuit kunnen bewegen zonder het risico te lopen uit de hangmat te vallen. Gegeven de soms stressvolle sfeer waarin de verzorging van de kinderen dient te gebeuren kunnen wij ons alleen maar inbeelden hoeveel deugd het soms moet doen om alles eruit te smijten in een veilige hangmat.

Peter van de Speelhoeve Dennis was dan ook zeer trots onze bijdrage van 5000 euro te kunnen schenken aan de mensen van de Speelhoeve.

Adapt. Adopt. Improve.

De Speelhoeve

De Speelhoeve is een dagverblijf voor kinderen en jongeren van 2 tot 21 jaar met mentale en of motorische beperkingen. Zoals het voor elk kind een wonder is, is ieder klein stapje bij deze kinderen als een wonder en een overwinning op hun handicap.

€5000
Gedoneerd
1
Project verwezenlijkt

Andere Projecten

Ben jij op zoek naar steun?

De Ronde Tafel helpt bij het financieel steunen van goede doelen.  

Contacteer ons via het formulier op de contact pagina. Alle aanvragen worden zo snel mogelijk besproken op de volgende vergadering. Na deze bespreking contacteren we je met onze beslissing.