Brandveilige voorzieningen in de zelfstandige woongelegenheid van Ritmica

Hun laatste aanwinst is een rijwoning waar 4 volwassen op een zelfstandige manier zullen samenleven. De woning dient echter aangepast te worden, en onder andere de brandveiligheid is een belangrijk criterium bij het ontwerp van de renovatie.

Ritmica begeleidt meer dan 200 kinderen en volwassenen in zowel dagzorg als langdurig verblijf. De kinderen die bij hen opgevangen worden groeien uiteraard, en daarom moet Ritmica meegroeien. Hun laatste aanwinst is een rijwoning waar 4 volwassen op een zelfstandige manier zullen samenleven.

  • 9000 gedoneerd
  • Installatie van de branddeuren en andere voorzieningen

Vorig jaar schonk de RT25 nog een zonneluifel aan een van de andere gebouwen, dit jaar nemen we de installatie van de branddeuren en andere brandveiligheidsvoorzieningen voor onze rekening. Met trots overhandigde peter van Ritmica (onze immer-welbespraakte Ken) onze bijdrage van 9000 euro aan hun project.

De renovatie en ombouw van de klassieke rijwoning werd zopas afgerond en wordt nu bewoond door 4 bewoners die daar samen leven en werken met de begeleiding van de mensen van Ritmica letterlijk achter de hoek.

Adapt. Adopt. Improve.

Ritmica

Zij willen kinderen, jongeren, volwassenen en hun netwerk stimuleren in hun ontwikkeling en ontplooiing vanuit hun krachten en talenten. Onderwijs, zorg, ondersteuning en opvang op maat zijn hierbij onze bouwstenen.

€9000
Gedoneerd
1
Project verwezenlijkt

Andere Projecten

Ben jij op zoek naar steun?

De Ronde Tafel helpt bij het financieel steunen van goede doelen.  

Contacteer ons via het formulier op de contact pagina. Alle aanvragen worden zo snel mogelijk besproken op de volgende vergadering. Na deze bespreking contacteren we je met onze beslissing.