VillaMax

VillaMax organiseert kosteloze vakanties op maat voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Het is voor veel van deze gezinnen zeker niet eenvoudig om er even tussenuit te zijn en te genieten van een deugddoende week samen.

PETER

Dimitri Burms

WEBSITE

https://www.vzwvillamax.be/

VillaMax VZW

"Bijna alles kan, niets moet!"

Bij VillaMax gaat het aanbod verder dan alleen aangepaste vakantiehuisjes en zorgondersteuning. Ze streven naar unieke ervaringen voor ieder gezin(slid) onder het moto "bijna alles kan, niets moet". Met een aanbod van leuke activiteiten (kinderanimatie, zwemmen, cinema, Zoo, Bobbejaanland, ...) en enkele maaltijden mogen de gezinnen een pakket samenstellen op maat.  

VillaMax neemt de financiële last weg door de huur van de vakantiehuisjes, allerlei activiteiten en enkele maaltijden op zich te nemen.  

De VZW streeft er naar om ieder jaar opnieuw 50 gezinnen uit te nodigen en maakt van iedere week een onvergetelijke ervaring waar iedere deelnemer maximaal geniet en een blijvende mooie ervaring aan over houdt.      

Adapt. adopt. improve.

De Ronde Tafel 25 Antwerpen

Ronde Tafel 25 Antwerpen groepeert een 20-tal gemotiveerde mannen uit het Antwerpse die zich, naast hun professionele leven, inzetten voor de gemeenschap.

Meer over ons