Home > Event > PRO-avond 2014-2015: uitreiking van de cheques
Form validation faild! Please correct the errors.
24 februari, 2015

Na de nacht van de 25 ongetwijfeld een van de hoogtepunten van een tafeljaar: de uitreiking van de cheques aan onze goede doelen op onze jaarlijkse PRO-avond.

Naast de ‘vriendschap onder jonge mannen’ is het verzamelen van fondsen een van de belangrijkste pijlers van onze Ronde Tafel. Wij kiezen ervoor om lokale goede doelen te steunen die concrete en tastbare projecten hebben om het leven van minderbedeelde (voornamelijk) kinderen te verbeteren. De mate waarin we ze kunnen steunen heeft alles te maken met de fondsen die wij kunnen verzamelen gedurende ons statutaire jaar. Dit jaar participeerden wij aan de dorpsdag in Brasschaat met een standje, maar hét event is zonder meer onze Nacht van de 25, waar wij dit jaar nog meer volk en nog meer sponsoren mochten verwelkomen dan voorgaande edities!

De Nacht zorgde niet alleen voor een schitterende sfeer (foto’s) maar ook voor schitterende opbrengsten die wij integraal uitdelen aan onze goede doelen. De uitreiking van die cheques had plaats dinsdag 24/02 in onze thuisbasis, de Lokeend.

Met enorme trots en blijdschap – zowel bij onszelf als bij onze goede doelen – deelden wij volgende bedragen uit:

Dit komt tot een totaalbedrag van 24.500 euro!

Wij hopen snel meer foto’s online te kunnen zetten van de effectieve realisaties van de verschillende projecten, en willen jullie alvast uitnodigen voor onze volgende fundraising activiteiten. Wil je graag op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

Bedankt!

Tot slot rest mij als trotse PRO niets anders dan de feestvierders op de dorpsdag en de Nacht van de 25 te bedanken voor hun aanwezigheid, de sponsoren voor hun uitermate belangrijke bijdragen en de Tafelaars voor hun inzet.

Aan onze goede doelen wensen wij uiteraard het allerbeste met de realisatie van de verschillende projecten en tot zeer binnenkort!

Uw trotse PRO voor het jaar 2014-2015, en tevens kandidaat vice-voorzitter voor het jaar 2015-2016,

 

Dimitri